Frakt och Leverans

Frakt och leverans

Aktuella frakten syns i kassan, när du lagt till en vara.

Bor du runt om småländska höglandet kan du välja att hämta ditt paket här hos oss.

 

Postnord – Brev

Lättare försändelser skickas som brev upp till 100g, delas normalt ut i din postlåda. OBS! Denna försändelse visar inte leveransstatus och kan inte spåras via kollinummer.

Postnord – Varubrev, delvis spårbart

Varubrev 150g – 2000g delas normalt ut i din brevlåda, om försändelsen ej får plats lämnas den vidare till ett postombud för uthämtning. Har du fyllt i mobilnummer vid beställning så får du normalt en SMS-avisering när paketet är på väg och/eller när det har kommit till ett postombud. I övriga fall kommer aviseringen via e-post eller brev.

Postnord – Skicka Lätt, spårbart

Skicka Lätt 1g – 2000g med detta alternativ hämtas ditt paket ut hos ett postombud. Har du fyllt i mobilnummer vid beställning så får du normalt en SMS-avisering när paketet är på väg och/eller när det har kommit till ett postombud. I övriga fall kommer aviseringen via e-post eller brev.

DHL – Service Point, spårbart

Service Point 1000g – 5000g med detta alternativ hämtas ditt paket ut hos DHL Service Point. Har du fyllt i mobilnummer vid beställning så får du normalt en SMS-avisering när paketet är på väg och/eller när det har kommit till DHL Service Point.  I övriga fall kommer aviseringen via e-post.